sitede hatalar var!

Yusuf
5
Rep Point 2
Offline Sazen yazdı. 07-11-2024, 04:42 PM
Değerlimiz Hasan Big Grin

sitede belli yerlerde hatalar var. 
- Özel mesajlarda kaymalar mevcut. Özellikle mesaj yazarken farkettim mesaj hazırlama sayfası hatalı. 
- yazdığım mesajı giden kutusunda takip ettim önizleme sayfası da hatalı
- rep butonunu göremedim. üye sayfasında rep vereyim dedim butanda hata var rep vermiyor. özelliği açık olduğunu düşünüyorum profil sayfasında var diye. eğer değilse üye sayfasında kaldırılması gerekiyor.

şimdilik tespit ettiklerim bunlar kardeşim haberin olsun  Wink

Not: PM olarak göndermedim herkes demokratik bir sitede olduğumuzu görsün  Tongue

(07-11-2024, 04:42 PM)Sazen yazdı: Değerlimiz Hasan Big Grin

sitede belli yerlerde hatalar var. 
- Özel mesajlarda kaymalar mevcut. Özellikle mesaj yazarken farkettim mesaj hazırlama sayfası hatalı. 
- yazdığım mesajı giden kutusunda takip ettim önizleme sayfası da hatalı
- rep butonunu göremedim. üye sayfasında rep vereyim dedim butanda hata var rep vermiyor. özelliği açık olduğunu düşünüyorum profil sayfasında var diye. eğer değilse üye sayfasında kaldırılması gerekiyor.

şimdilik tespit ettiklerim bunlar kardeşim haberin olsun  Wink

Not: PM olarak göndermedim herkes demokratik bir sitede olduğumuzu görsün  Tongue

rapor et butonu da çalışmıyormuş Big Grin

Sabitlenen Cevaplar
RE: sitede hatalar var! - Yazar: Hasan, 07-12-2024, 05:08 PM

Hasan
371
Rep Point 4
Offline Hasan yazdı. 07-11-2024, 04:49 PM
müsait olur olmaz yaparım da admin şifresi sende var hayır sen yapsan ne olur kardeşim troll olmasan olmuyor değil mi Big Grin

[Resim: dimza.gif]

Hasan
371
Rep Point 4
Offline Hasan yazdı. 07-12-2024, 05:08 PM
abi tüm sorunlar çözüldü bildirdiğin için teşekkürler Shy

[Resim: dimza.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Hoşgeldiniz...

Hoşgeldin, Ziyaretçi:
Giriş Yap
Kayıt Ol

Yasal Uyarı
Yodofoo.com.TR (YTR), hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Yodofoo.com.TR, 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlara Mücadele Edilmesi Hakkında Kanunda tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Yodofoo.com.TR yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Yodofoo.com.TR -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, yodofoo@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenerek ihlal olduğu belirlenen içerikler Yodofoo.com.TR 'den kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır.

Türkçe Çeviri: MyBB, Yazılım: MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
YTR v7.1 theme designed for MyBB